armbånd

Læderarmbånd til kvinder

Flotte unikke armbånd i tre varianter fra Lilium Jewelry. Vores armbånd er opkaldt efter elegante og magtfulde kvinder, der har sat sit præg på verdenshistorien. Armbåndene fås i forskellige længder og farver alt efter, hvad du ønsker. Alle armbånd kan du få i farverne, beige, blå, bronze, grøn, gul, hvid, lys lilla, mørkegrå, mørke lilla, orange, rød og sort. Med disse armbånd er det også muligt at tilvælge personlige charms, du kan udsmykke dit armbånd med. Alle armbånd kan laves med en lukkemekanisme i enten sølv eller forgyldt sølv alt efter, hvad der passer til dine andre smykker. Kombiner dit armbånd med en af vores smukke ringe, der alle er opkaldt efter græske og romerske gudinder, der passer til det sofistikerede og feminine design de alle er udformet i.

Armbånd med charms

Det unikke ved vores armbånd af læder er at du kan gøre dem personlige ved at tilføje charms. Charms er vedhæng i forskellige varianter, som du kan komme på dit læderarmbånd. I vores sortiment finder du vedhæng i forgyldt sølv, rhodineret sølv, rosaforgyldt sølv og sterling sølv i mange forskellige størrelser. Vi har charms der er udformet som hjerter og dråber, der begge hænger. Du kan også finde charms, der er designet som blomster eller er udsmykket med sten og meget meget mere. Vi har lavet vores sortiment, så bredt som muligt, så vi er sikre på, at du kan finde noget, som vil falde i din smag.

Mary armbånd

Er du til noget enkelt har vi ”mary”, der er opkaldt efter den danske kronprinsesse. Dette armbånd er som kronprinsessen simpelt, elegant og yndefuldt. Armbåndet mary fås i tre forskellige længder på 18,19 og 20 cm. Selve remmen er lavet i ægte læder og føles blødt rundt om dit håndled. Dette armbånd er let at kombinere med andre accessories.

Megan armbånd

Dette armbånd er opkaldt efter den engelske hertuginde, der tog verden med storm, da hun blev gift med den engelske prins Harry. Hun er yndefuld og feminin og utrolig smuk. Hun afspejler alt dette som vores armbånd repræsenterer. Derudover er hun også utraditionel, fordi hun er en skuespiller der gifter sig med en kongelig. Armbåndet er designet til at kunne komme rundt om håndleddet to gange og kan dekoreres med charms i forskellige modeller alt efter, hvilket udtryk du ønsker at vise. Det fås i længderne 35, 41 og 48 cm langt, så det kan passe til alle typer håndled.

Margaret armbånd

Armbåndet ”margaret” er opkaldt efter den tidligere engelske premierminister fra 1979 Margaret Thatcher, som mange andre også kender under navnet ”The Iron Lady”. Med hendes stålfaste vilje og evnen til at udføre et hård job, fik hun England igennem en af datidens største økonomiske kriser. Hun var en yderst beundringsværdig person og dette vil vi gerne afspejle i vores armbånd. Vores ”margaret” armbånd, er designet til at kunne vikles tre gange rundt om håndleddet og kan sammensættes med mange forskellige typer af charms. Du kan se vores udvalg af charms her på siden. Armbåndet fås i længderne 54, 57 og 60 cm.