Handelsbetingelser

Generelle oplysninger

Lilium Jewelry ApS
CVR-nr.: 36732636
Adresse: Refshalevej 147, st. tv., 1432, København K
E-mailadresse: info@lilium-jewelry.com
Telefonnummer: 27854833

Betaling
Vi accepterer betaling med Dankort, Visa/Dankort, Visa Electron, Visa, Mastercard og Mastercard Debit

Beløbet hæves først på dit kort, når varen afsendes.

Levering

– der leveres kun til Danmark, og der kan forekomme særlige vilkår fsva. levering til ikke-brofaste øer.

Vi leverer via postdanmark til en fragtpris af 70 DKK, ved køb over 499 DKK tilbyder vi gratis fragt.

Vi afsender indenfor 1-5 hverdage, efter at bestillingen er behandlet.
Er du i tvivl om hvorvidt smykket du har bestilt kan nå at være fremme til en bestemt dato, er du velkommen til at kontakte info@lilium-jewelry.com

Fortrydelsesret

Du har som forbruger 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare, eller får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis.

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal sendes til info@lilium-jewelry.com I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

 

OBS. Farven på smykkerne kan variere fra den farve du ser på din skærm, til det faktiske produkt. Dette skyldes farveopsætningen på din computer. Der tages forbehold for prisfejl/tastefejl, prisændringer og udsolgte varer.

 

Du skal selv afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varerne, medmindre at du har fået leveret et forkert smykke, eller hvis det drejer sig om en reklamation. I dette tilfælde skal du ALTID kontakte os inden du sender smykket tilbage.

Returnering

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse, og senest 14 dage efter du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.
(Manglende original emballage kan muligvis udgøre en værdiforringelse, så for at være sikker på at kunne modtage alle pengene retur, anbefales det, at varen returneres i original emballage.)

Udgifterne for returnering forventes højst at beløbe sig til ca. kr.: 100 kr.

Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug.

Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:
Refshalevej 147, st. tv., 1432 København K
Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

Reklamationsret

Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb.

Når du handler hos os som forbruger, har du 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Varen sendes til:
Refshalevej 147, st. tv., 1432 København K

Når du returnerer varen, bedes du beskrive problemet så detaljeret som muligt.

Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

Persondatapolitik

For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger:
Navn, adresse, tlf.nr. og e-mailadresse.

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos Lilium Jewelry ApS og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Dine oplysninger videregives eller sælges ikke til tredjemand.)

Som registreret hos Lilium Jewelry ApS har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til: info@lilium-jewelry.com

 

Handelsbetingelserne er senest opdateret den 01.10.2017