ringe

banner1.w1240.h440.rings-ny

Elegante ringe til kvinder

Hos Lilium-Jewelry har vi et stort udvalg af flotte og feminine fingerringe! Se vores store sortiment af ringe med og uden sten i forgyldt sølv, rhodineret sølv, rosaforgyldt sølv og sterling sølv. Alle vores ringe er designet i en enkelt og minimalistisk stil, der vil pryde enhver kvinde hånd. Det er muligt at kombinere vores ringe med hinanden, hvis du gerne vil have flere ringe på én finger. Vi har ringe alt fra glamourøse fingerringe til helt simple ringe, så vi er sikre på altid at have noget, som du kan lide. Er du på jagt efter en simpel ring, der ikke er for pompøs, har vi ringene Gaia, Hera og Ceres, som alle er klassiske og tidløse ringe. Er du derimod på udkig efter en ring, der vil sende et budskab har vi fingerringene Goddess, Demeter, Hekate og Rhea. Disse ringe er unikke og rå, men med et klassisk, moderne og nordisk udtryk.

Personlige ringe

En fingerring er den perfekte accessory til et personligt udseende. Med en fingerring har du mulighed for, at skabe et anderledes outfit med et moderne look. Du kan style dine ringe kan så du både kan have dem på til hverdag og festlige begivenheder. Dette er også en af årsagerne til at vores ringe er meget populære. Hos Lilium-Jewelry finder du et stort udvalg af moderne fingerringe i mange forskellige design, der passer til forskellige typer af kvinder.

Derfor er det let at gøre dit udseende personligt og du vil let kunne vise, hvem du er som person. Vores smykker er håndlavet og er 100% nikkelfri, så du undgår gener.

Ringe i tidløst design

Alle vores ringe er designet i et strømlinet look, der kan bruges igen og igen, selv efter flere år. Derfor har vi samlet en unik kollektion af ringe, som vi ved aldrig vil gå af mode til kvalitetsbevidste kvinder i alle aldre. Uanset, hvilken alder du har, vil disse ringe, give dig et råt og klassisk look, der er flot og feminint. Du kan sammensætte dem med vores unikke læderarmbånd med charms, øreringe og halskæder, for at fuldende dit look.

Fingerringe med historie

Hos Lilium-Jewelry har vi opkaldt alle vores ringe efter græske og romerske gudinder, som alle har deres egen unikke karakteristika. Venus er en romersk gudinde, der er symbolet på kærlighed og skønhed. Selene er en græsk gudinde, der i gammel religion skulle trække månen over himlen med hende hestevogn. Rhea er en græsk titan, der af nogle blev opfattet som gudernes moder. Iris var ifølge græsk folkesagn en budbringer, der ofte symboliseres med en regnbue og dens flotte facetter. Hera var i græsk mytologi gudernes dronning og var gudinde for kvinder og ægteskabet.  Hekate var smuk gudinde der var symbol på trolddom og magi. Gaia siges at være den første af græske gudinder og er beskrevet som jordens gudinde i mange folkesagn. Demeter var agerdyrkningens gudinde og havde dengang stor betydning for om det blev en god høst. Ceres er en romersk gudinde, der i mange sammenhæng er blevet til Siciliens beskytter. Apate er en smuk græsk gudinde, der er datter af nattens gudinde Nyx.